För dig som skriver böcker eller målar

Är du en författare eller konstnär? Då är chansen stor att du någon gång drömt om att ställa ut eller publicera något av dina verk. Drömmen om att skapa är något som hos många ofta bara förblir en dröm, men så behöver det absolut inte vara.

Förvandla din dröm till verklighet

Steget du behöver ta från att ditt skriv- eller konstintresse till nya höjder är ofta mycket enklare än många tror. Ofta handlar det om att våga, eller helt enkelt bara ta sig i kragen och sluta skjuta upp sina planer. Om du tror på det du skapar och själv tycker att det är av kvalitet är chansen stor att även andra kommer att tycka samma sak.

Tänk också på att alla människor utvecklas konstant. Inte ens världens bästa konstnär eller författare är perfekt – det finns alltid rum för förändring och förbättring oavsett vem du är eller hur länge du har hållit på med något. Det viktiga är att vara konsekvent och att inte sluta. Grips inte av panik om du ibland känner att din kreativitet svalnar. Med största sannolikhet kommer den att hitta tillbaka till dig så länge du fortsätter att försöka. Läs mer här om konstnärlig kreativitet om du vill veta mer.