Planera för resa till bokmässan 2022

Nu är det äntligen dags för en riktig bokmässa igen. En mässa där du kan strosa omkring, inspireras och titta på böcker.

Du kommer även kunna träffa författare, samt lyssna på intressanta seminarier och samtal. På bokmässan finns böcker för alla åldrar och smaker. Passa även på att ta med barnen så att de kan välja ut sina favoritböcker.

Nordens största kulturevenemang

Bokmässan är Nordens största kulturevenemang och den äger rum på Svenska Mässan i centrala Göteborg. Bokmässan är också den mest självklara mötesplatsen för hela bok- och biblioteksbranschen. Massor av olika förlag och författare kommer att vara på plats så se till att planera in ditt besök innan det är för sent.

Fixa resa och hotell

Ska du resa en bit så kan det också vara läge att vara ute i god till med att boka resa och hotell. Flyget är snabbt och enkelt och flygplatsen ligger endast en kort bilresa från mässan. Tar du flyget slipper du dessutom problem med parkering. Se även till att boka ditt hotell i god tid innan alla rummen tar slut. Mässan kommer garanterat vara välbesökt nästa år. Så ta en titt redan idag för att vara på den säkra sidan.